OKOK

Udlejning af containere

Vi har på et tidligt tidspunkt fokuseret på udlejning af containere til både erhverv og private; eftersom behovet for en container ofte er midlertidigt, giver det som regel god mening at leje en container - frem for at købe. Som kunde er du garanteret en fair prissætning, samt et stort udvalg af nye og brugte skibscontainere. Kontakt os på tlf. 86 76 17 00(Århus) / 36 77 66 30 (København) - eller udfyld nedenstående formular - og få et uforpligtende tilbud på udlejning af containere.

Send en besked til CHS Container
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Landsdækkende service

Udlejning af containere handler i mere end én forstand om mobilitet; derfor har vi lagre spredt ud i hele landet, så vi ved udlejning af containere kan levere hurtigt og smertefrit. På nuværende tidspunkt er vi strategisk placeret i Hvidovre, Roskilde, Svinninge, Odense, Ribe, Århus, Randers, Holstebro og Ålborg. Med andre ord, så kan vi levere og opstille containere i hele landet - inden blækket er tørt på aftalen.

Forsikringsgodkendt låsebom

Vi er nogen af de få på markedet, der altid leverer vore udlejningscontainere med en forsikringsgodkendt låsebom - uden meromkostninger.

Udlejning af containere med fleksibilitet

Hvad enten du skal bruge en standardcontainer eller en tilpasset løsning, så står CHS-Container klar med yderst kompetent rådgivning, der hjælper dig til det helt rigtige valg. Vi har hjulpet utallige virksomheder og private - og hjælper også gerne dig.

Vores erfaring gør en forskel

CHS-Container har været i branchen siden 1994, og det har fra begyndelsen været vores ufravigelige udgangspunkt, aldrig at levere den næstbedste løsning. Mange af vores containere udgør byggepladskontorer, familieboliger, dækopbevaring - og udfylder i det hele taget meget varierende funktioner; vi har efterhånden udlejet containere til ethvert formål.

Udlejning af containere - med kvalitetsgaranti

Alle vore containere er godkendte af det hæderkronede Germanischer Lloyd. Det er din garanti for, at en handel med os, som en selvfølge, indebærer at du får et produkt, der er af den bedste kvalitet. Vi sætter en ære i at vores udlejning af containere bygger på et fundament af tilfredse kunder, så det falder os helt naturligt kun at tilbyde det bedste.