OKOK

Salg af nye og brugte containere

Vi står for salg af containere til både erhverv og private. Som kunde er du garanteret en fair prissætning, samt et stort udvalg af nye og brugte skibscontainere. Kontakt os på telefon 86 76 17 00(Århus) eller på 36 77 66 30 (København) - og få et uforpligtende tilbud på en containere.

Erfaringen til forskel

CHS-Container A/S har været i branchen siden 1994, og det har fra begyndelsen været vores ufravigelige udgangspunkt, aldrig at levere den næstbedste løsning. Vi har efterhånden solgt containere til ethvert formål - fra arktiske ekspeditioner til byggepladser i snart sagt alle større, danske byer. Vore erhvervskunder tæller byggefirmaer, fiskefabrikker, mejerier og slagterier.

Fleksibilitet i salg af containere

Hvad enten du skal bruge en standardcontainer eller en tilpasset løsning, så står CHS-Container A/S klar med yderst kompetent rådgivning, der hjælper dig til det helt rigtige køb. Vi har hjulpet utallige virksomheder og private - og hjælper også gerne dig.

Send en besked til CHS Container
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Landsdækkende service

Salg af containere handler i mere end én forstand om mobilitet; derfor har vi lagre spredt ud i hele landet, så vi ved salg af containere kan levere hurtigt og smertefrit. På nuværende tidspunkt er vi strategisk placeret i Hvidovre, Roskilde, Svinninge, Odense, Ribe, Århus, Randers, Holstebro og Ålborg. Med andre ord, så kan vi levere og opstille containere i hele landet - inden blækket er tørt på aftalen.

Salg af containere - med kvalitetsgaranti

Alle vore containere er godkendte af det hæderkronede Germanischer Lloyd. Det er din garanti for, at en handel med os, som en selvfølge, indebærer at du får et produkt, der er af den bedste kvalitet. Vi sætter en ære i at vores salg af containere bygger på et fundament af tilfredse kunder, så det falder os helt naturligt kun at tilbyde det bedste.